VI SØKER PROSJEKTLEDERE

 

 

Du har sikkert hørt om bransjeglidningen. Vår tolkning av dette begrepet er enkel: Det er de beste ideene som vinner. Det spiller ingen rolle hva byrået kaller seg.

Vår jobb er å skape og gjennomføre de beste ideene. Det betyr at vi har plass til og trenger kreative vinnerskaller, uansett erfaringsbakgrunn og ballast. Digital, analog, betalt eller fortjent. Det er mange veier til Rom, men vi er Rom. For vi er i posisjon hos fantastiske kunder, som gir oss fantastiske utfordringer. Og vi er et av landets sterkeste kommunikasjonsfaglige miljøer.

Nå søker vi prosjektledere.

I vår verden er prosjektleder en som har totalansvar for leveranser og team. Det betyr at du styrer ressursene og eier kvaliteten. Da bør du ha noen års erfaring fra en tilsvarende rolle, for vi jobber med krevende og spennende kunder som utfordrer oss hver dag. Du kan gjerne sitte et annet sted enn et PR-byrå i dag. Du må håndtere kompleksitet og uforutsigbarhet, og ha konstant fremdrift. Du er selvgående, men det betyr ikke at du jobber alene. Vi jobber alltid i team, og våre prosjektledere drar veksler på et kommunikasjonsfaglig miljø som gjør seg bemerket langt utenfor landets grenser.

Släger er et av Norges ledende PR-byråer, med kunder som TINE, SpareBank 1, Novartis og Kreftforeningen på kundelista. I dag består vi av 20 medarbeidere, og omsetter for 31 millioner kroner.

Vi har høye ambisjoner. Men Släger er et byrå uten uforståelige titler (ingen kanalkoreografer her) eller megalomaniske awardsjegere. Det kan være greit å vite.

Bli med.

Send ditt bidrag til eirik@slaeger.com