Jobbe i Släger

Vi søker rådgivere og kundeansvarlige med solid erfaring, som har levert resultater for etablerte merkevarer.

Du som

* kan omsette kunders strategi og kompleksitet til effektiv kommunikasjon og storytelling,

* kan bygge og utvikle sterke kunderelasjoner, og

* ønsker å bidra med hode, hjerte og sjel til et svært utviklingshungrig og ambisiøst kommunikasjonsfaglig miljø,

skal føle deg sterkt ønsket.

Om du liker å skape fortjent synlighet, er det få byråer som kan by på samme muligheter som Släger. Vi har et knallsterkt utvalg av merkevarer som er vårt arbeid hver eneste dag, og som forventer mye av oss.

Hva mener vi med at Släger «satser»?

Det går riktig så bra for oss. Vi stod fjellstøtt gjennom pandemien, og nå girer vi opp for å møte de nye mulighetene som kommer. Vi skal bli flere og vi skal gjøre mer. Satsing betyr flere ting, blant annet at vi lanserer en ny merkevare, et byrå som skal spesialisere seg på storytelling i langformat. Byrået vil jobbe integrert med Släger, men seiler under eget flagg: The World. Byrået har allerede i oppstartsfasen fått sin første TV-serie på lufta hos Discovery og VGTV. 

Vi har alltid vært gode på både budskap og storytelling, denne satsningen utfordrer kompetansen vår og skaper nye muligheter for kunder og folk.

Hvor går vi?

Den røde tråden i alt vi gjør er budskap og storytelling som skaper fortjent synlighet. Det betyr at vi jobber fra systematisk håndtering av PR til kreative, helhetlige kampanjer der fortjent deling og omtale er spydspissen i kommunikasjonen.

Vi jobber i spekteret fra tydelige budskap som treffer avgrenset og presist, til helhetlig storytelling som beveger, engasjerer og underholder.

Er du den vi ser etter? Send oss noen ord (essay-lengde er ikke nødvendig, men heller ikke ekskluderende) eller ta kontakt på andre måter med:

eirik@slaeger.com / 47 90 10 00